Kartal Çilingir 0555 013 8989

kartal-cilingir

Kartal Çilingir Servisi

İstanbul Anadolu yakasının hizmet verdiğimiz bölgelerden biri olan Kartal çilingir servisi ile tüm kartal mahallelerinde hizmet vermeye devam etmekteyiz. 7 gün 24 saat acil ve nöbetçi çilingir işlerinize hızlıca ulaşan kartal çilingir firması ile kapı kilitleriniz, kasalarınız, araba kilitleri ve oto kilitlerinizi hızlıca açan sultanbeyli en yakın çilingir ekibimiz sayesinde açılmaktadır. Gece, yılbaşı, bayram, hafta sonu gibi resmi tatil olan günlerde ve izinli günlerde de hizmet vermeye devam etmektedir. En uygun fiyatlardan çilingir hizmeti vermekteyiz.

Kartal çilingir kilit markaları

Keso, Kale, Atra, Dierra, Multilock, İto, Yale, Daf ve Mauser gibi dünyaca ünlü ve güvenli markalarla çalışan kartal anahtar servisi ile her türlü kilit ve kumanda çeşidini açıyoruz.

Kartal anahtarcı verdiğimiz hizmetler

Kartal ve çevresinde kilit değiştirme, kapı açma, oto çilingir ve kasa açma gibi işlemleri çilingir servisimiz ve profesyonel kilit açan maymuncuklarımızla hizmet veren Kartal çilingir anahtar servisinin Kartal ilçesinde çalıştığı mahalleler;

- Atalar Mahallesi
- Cevizli Mahallesi
- Cumhuriyet Mahallesi
- Çarşı Mahallesi
- Çavuşoğlu Mahallesi
- Esentepe Mahallesi
- Gümüşpınar Mahallesi
- Hürriyet Mahallesi
- Karlıktepe Mahallesi
- Kordonboyu Mahallesi
- Orhantepe Mahallesi
- Orta Mahallesi
- Petroliş Mahallesi
- Soğanlıkyeni Mahallesi
- Topselvi Mahallesi
- Uğurmumcu Mahallesi
- Yakacıkyeni Mahallesi
- Yalı Mahallesi
- Yukarı Mahallesi
- Yunus Mahallesi

Servisimizin kartal'da verdiği hizmetlerden bazıları: kartal anahtarcı, kartal çilingir ve kartal oto çilingirdir. Çilingir iletişim numaramız: 0555 013 8989 numaralı telefonunuzdan arayarak ve whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz.

0 yorum